Nuribey İsmet Attila Ortaokulu

Vizyon: Nuribey İsmet Atilla Ortaokulu olarak hedefimiz, öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir üst öğretime hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, araç ve gereç kullanarak el becerisi ile zihni çalışmasını birleştiren, hayal ve yaratıcılık gücünü ortaya çıkaran bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Nuribey İsmet Atilla Ortaokulu olarak biz öğrencilerimize ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, hayata ve üst öğretime hazırlamak için varız. Bunun için; öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden dikkate alarak yetiştirmek; bir üst öğrenimle ilgili temel bilgi, davranış ve kazanmalarını sağlamak; mezun olan öğrencileri sosyal yaşama uyum sağlayabilecekleri davranışları vermek ve bir üst öğrenime yönlendirmek için çalışırız.

Başarılar: 2024 - Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Hazırlama Kategorisi Afyonkarahisar İl 1.si

Saatler: 08.50-15:50
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu, Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler Projesi, okul içi sınıflar arası spor turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest, TÜBİTAK, Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası, Türk İslam Bilim İnsanları ve Bilimsel Araştırma Makale Yarışması
Proje Çalışmaları: Teknofest, TÜBİTAK

WEB - https://nuribeyismetatilla.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mahallesi Polatkan Caddesi No 1 Nuribey Kasabası / Merkez / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Afyon-Nuribey, Nuribey-Afyon arasında kasaba belediyesine ait her saat başı karşılıklı olarak sefer vardır. Güzergah şu şekildedir: Nuribey-Şuhut yolu-Cezaevi-Karayolları Parkı- Park Afyon- Efeler Kavşağı - Fatih Pazar Yeri- Şuhut kavşağı- Şuhut yolu - Nuribey.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il ve ilçe merkezine 10 km. uzaklıktadır.